قرآن او

با روضه حسین نفس تازه می کنم * وقتی هوای شهر نفس گیر می شود

قرآن او

با روضه حسین نفس تازه می کنم * وقتی هوای شهر نفس گیر می شود

قرآن او

باخبر باش که هنگامه ی استقبال است / سیصدو سیزده آیینه و یک تمثال است.
و کسی گفت :بِخُسبید “فرج “در پیش است / “کربلا “را بگذارید که “حج” در پیش است.
ای جماعت نه اگر بیش کمی عار کنید / کی شما روزه گرفتید که افطار کنید ؟
دل مبندید که صد “فتنه “در این پنهان است / این همان قصه ی اسلام ابو سفیان است.
خسته منشین که “حُدَیبیه ، “حُنِینی” دارد / عاقبت صلحِ حسن جنگِ حسینی دارد.
ما یقین داریم آنسوی افق “مردی ” هست / “مرد” اگر هست بدانید که ” ناوَردی” هست.
ما نه مرداب که جو ییم بیا برگردیم / ما نمک خورده ی اوییم بیا برگردیم.
سَفَرِ دشت، غریب نیست نفس تازه کنیم / آخرین جنگِ “صلیبیست” نفس تازه کنیم.

پیوندها

قیام سرور زنان عالم، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) علیه جریان نفاق و ضد ولایت


قسمت ششم


چون فاطمه(سلام الله علیها) بیمار شدند و به آن بیماری رحلت کردند، به هنگام شدت یافتن بیماری گروهی از زنان مهاجر و انصار به عیادتشان جمع شدند و بر آن حضرت سلام دادند و گفتند: ای دختر رسول خدا! وضع بیماری ات چگونه است و با آن چه می کنی؟ درد واقعی حضرت زهرا(سلام الله علیها) نه درد تازیانه بلکه جهل و نمک نشناسی مردم زمان خویش در بهره بری از ولایت بود.

آن بانو پس از ستایش خداوند و درود بر پدرش فرمود: حالم به گونه ای است که از دنیای شما بسی بیزار و مردانتان را دشمن می دارم! حال و قالشان را آزمودم و از آنچه کردند، بسی ناخشنودم و آنان را به کناری نهادم.

 

نفرین ابد بر این مکاران، دور باشند از رحمت حق این ستمکاران، وای بر آنان! از چه رو تمرکز حق را در مرکز خود سبب نگشتند؟ چه چیزی سبب گردید تا از علی (علیه السلام) عیبجویی کنند؟

عیب او گفتند؛ زیرا که شمشیرش خودی و بیگانه، شجاع و ترسو نمی شناخت؛ دریافتند که او به مرگ توجهی ندارد. دیدند که او چگونه بر آنها می تازد و آنان را به وادی فنا می افکند و برخی را برای عقوبت و سرمشق دیگران باقی می گذارد.

(در هنگام فتنه) مرد پارسا، از تشنه حطام دنیا باز شناخته می شود و راستگو از دروغگو متمایز می گردد.


 شگفتا چه دوستان دروغین و سرپرستان نا أهلی را انتخاب کردند و چه زشت است سرانجام ستمکاران «چه جایگزین بدی است برای ستمکاران» (کهف50) سر را گذاشته به دم چسبیدند، دنبال عامی رفتند و از عالم نپرسیدند.

 

نفرین بر مردمی نادان که تبهکارند و تبهکاری خود را اصلاح و نیکوکاری می پندارند؛ آگاه باشید اینها همه مفسدانند ولی نمی فهمند (بقره12) وای بر آنان! آیا آن کس که مردم را به راه راست فرامی خواند، سزاوار پیروی است یا آنکه خود راه نمی داند؟(یونس35) وای بر شما! چه بد داوری می کنید.

 

زنان حاضر در مجلس سخنان حضرت فاطمه(علیها السلام) را پیش مردان خود بازگو و تکرار کردند. حضرت فاطمه(علیها السلام) مسئولیت بازگویی حقایق را داشت و حجت را بر آنان تمام کرد. (احتجاج، ج1، صص286- 292)

فاطمه(سلام الله علیها) پیشتازترین و خالص ترین حمایتگر ولایت بود. او که پهلویش شکست و در خون نشست، اما لحظه ای از یاوری ولی امر خویش از پای ننشست.« فی ابنة رسول اللّه لی اسوةٌ حسنه» الغیبة، شیخ طوسی، ص 286


ولایت یک روز در قالب امام علی(علیه السلام) و روز دیگر در قالب امام حسن(علیه السلام) و... روزی در قالب نواب خاص و عام در جریان است.

روح حاکم در تمام این صورت های گوناگون، نور ولایت است که باید به تبعیت از آن بانو، مدافع آن در هر شکل و ظاهری بود.

 


نفس تازه

علی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی